A siMpLe OF Me..

Monday, 12 March 2012

Tips menghafal ( dari sahabat blogger)

Entry lepas,
Mia ada meminta tips hafalan dari sahabat2 blogger
Ternyata mereka sangat membantu.

Beruntungnya ada sahabat kan,
Boleh saling tolong menolong,
Terima kasih yang tak terhingga
Buat mereka yang memang terbaik !

Ni antara tips-tips menghafal
Dari sahabat-sahabat mia

 Tea




























p/s : klik gambar untuk lebih jelas.


18 Org kOmen siNi:

Maii said...

waaa.. dah tukkar kuli baru perasan :D nampak sangat da lama mai tak online hihihi

Juliet_iRa~" said...

hee..btol2..setuju gak jadikan lirik lagu..makan benda2 y kuatkan minda mcm kismis tu..

slmt mencuba!:)

Munnafendy said...

ni untungnya ada kawan2 blog...pengetahuan yg brbeza2 dr kwn2 blog yg bbeza... =)

Yumida said...

byk kn idea di sini...cer try 1 per 1...

chemay said...

wahhh.
banyak tips.
boleh try lepas ni.
:)

Cik Retiss said...

hamboi2.....makin cantik ye blog Mia..jelez2..:P

kiwi said...

hihi..comelnya blog ni..bgus ade kawan yang membantu..dapat generate idea byk2 ^^

HeNRieTTa JoSe said...

banyak nye tips...bleh cuba nieh....hehehe...

khaifaiz said...

kulit baru nampak cantik la blog ni

teha said...

same2 laa kita gune tips nie ea.. hehe :)

syafiqakarim said...

hahah haaa..ada ikut ke tak tips
semua niiii?jangan hangat2 je :p

Telor Power said...

sama2 apasalahnya berkongsi ilmu nie...bukan luak pun kan

M Fizan said...

hehe.. kita punya pun ada.. best lar mia ni.. selamat menghafal.. kita cuma menyampaikan.. moga-moga bermanfaat :)

aniswany said...

byk jgak tips eh...semua bole di pakai..huhu

akuamir said...

doakan SPM,, memerlukan doa orang sepertimu,, wuuw uuu

Noraim said...

heee, sy punya pun ade.

byknya tips, blh sy gunakan jgk :)

Hafizin Jamil said...

kena makan megi banyak2..baru senang nak hafal..sebab dia kita makan dia panas2..otak pun panas2 lg..haa

cinta siswi said...

nk gune jgk le tips2 nie..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...