A siMpLe OF Me..

Sunday, 1 April 2012

Tutti Frutti haram

Tertanya-tanya.
Tutti Frutti haram?
Aku sebenarnya tak tahu apa tutti frutti tu?
Makan lagi la tak pernah.
Lepas tengok video klip Najwa Latif
Lagu cinta muka buku.
baru aku tahu
apa itu tutti frutti.

Tadi,
usha-usha home kat fb.
nampak la status membe ni.


Bawah status membe tu
Ada pulak status membe lain
yang mengatakan tentang hukum
Makan tutti frutti.


Elok-elok je.
Petunjuk kot.
haha..

Nak tahu apa hukumnya?
Boleh klik gambar ni tuk tumbesaran


Korang pernah makan?

16 Org kOmen siNi:

GincoMerahJambu said...

betul2 syie pon ada baca..at least bt masa ini jangan makan dulu

biela bell said...

setakat nie tak pernah makan lagi la..sbb blum pernah terserempak dgn kedai tu..hahaha

syafiqakarim said...

hmm.selalu juga makan.
ingat kan eskem biasa2 semua.
hmm.ok.skng da was was.
makna nya lepas ni mmg xkan mkn da laaaa.

HeNRieTTa JoSe said...

xpnah mkn....sbb org bilng mhal...coz dia tmbng utk hrga...kna cr yg ringan lew...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

br mkn bulan lepas kot..tp ada yg kata benda ni halal je..senang pi check ngn jakim kot

Cik Yatt said...

pernh mkn skali..hhuhu.tpi tak suke pon..

Noraim said...

tak pernah mkn sbb mahal sgt. kikiki.

miss daya said...

err makan coz tutti fruti ni kan naza group punye.. ingat kalau melayu owner diorg akan ensure bnda ni halal.. hmm..

Liza Razak said...

saya x pernah makan tutti frutti ni..kalau diragui...x yah makan dulu kot

cinta siswi said...

nape haram eh?? siswi xpenah amek tau un sal tutti frutti nie..hikhik.. mkn lg la xpenah

Ana Farhana said...

pnh mkn, ha'ah ada dgr jugk kata tak halal.. hmm,

Badrina Ibtisam said...

Hm, betul. Kalau was was baik jgn makan.

Maii said...

mahal sangat. tak mampu. lagi best aiskrim 20sen. Mungkin sekarang dah mahal. 30sen.

Rtp Farra Arisha said...

Arisha juga pernah makan tutti frutti. i though dah berjuta-juta orang makan 'benda alah' ini. hmmm

Cik Retiss said...

tpikan kawan2 bnyak je makan..konon comel kalau makan bende tu..siap hupdet kat status pesbuk lagi..tapi walls memang haram tak silap

Faidhatul Arfah said...

btl ka ? br nk mknnnn hukhukhuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...