A siMpLe OF Me..

Friday, 2 March 2012

Exam, katak.

Time exam sekarang ni
Jadi kena fokus.
Nak menghafal lagi
Doakan yang terbaik eh?



Tengah stress?
Jom try pergi tasek
buat macam katak ni.
Confirm tenang..
Layannnn.




33 Org kOmen siNi:

syafiqakarim said...

haaa.belajar rajin rajin!
da nak exam.buat terbaik.pas exam lah
bru bole mcm katak bagai :D
haha

biela bell said...

entrepreneurship.perghh!
kat ukm baru start diperkenalkan kursus cesmed..asas keusahawanan..mmg bagos tapi tu la..kureng sikit..tapi terima je la sibjek tu seadanya.

psstt : fighting! exam! alang2 belajar bia belajar sungguh2..senang jawab exam nanti. In sha Allah :)

Mia Adriana said...

syafiqakarim : hahaha tp jeles tgk katak tu.

Mia Adriana said...

biela bell : ala, tu pun layan jew, haha. blja kos bhsa arb.tp kna amek entrepreneur.

RinsyaRyc said...

katak tuh lawak.... hahahaha!

kim heeruul said...

gud luck..
pengajian islam yerk..
comel katak tu landing.. kah kah kah..

zulhilmi tempoyak said...

dah nk exam ek...

mmg skrg musim exam ke..

hmmm.. good luck la ye.. :)

Maii said...

gudluck kak. hebat katak ini. kalau mai try mesti awal-awal dah tenggelam :D

Yumida said...

wooooo...cer ry baring...sy ambik gambo..

Si BuDaK KaChAk said...

owh...tidak....g buat exam dlu k??

kang buat mcm katak trus tengelam xdpt nk wat exam....heheh

Mia Adriana said...

RinsyaRyc : comel kan? haha.

kim heeruul : bkn la. b.arab je. tulah, comel sgt..

Mia Adriana said...

zulhilmi tempoyak : a'ah la.. musim la kot hehe.

Maii : tenkiu maii. haha hebat kan.. nnt nak try.

Mia Adriana said...

Yumida : haha tak sempat amek gmbar dah tenggelam.

Si BuDaK KaChAk : yelah, g exam dulu.. nnt buat jgk cam katak ni.

Badrina Ibtisam said...

Good luck!! After the examination boleh lerr relax2 mcm katak tu. Hehe <3

Badrina Ibtisam said...

Good luck!! :) Aftr the examination boleh lerr relax2 mcm katak tu. Hehe

Hafizin Jamil said...

tu gambar katak kekenyangan tu..ahaha

Noraim said...

good luck ye. sy pun final jgk 2 mgu lg :)

Anonymous said...

haha,, aku yang ajar dye buat rakit,, ^^_

akuamir said...

ya allah,, terguna anonymous pula,, aku yang ajar buat rakit ,, hiu hiu

teha said...

wahh.. syok jee katak tu baring.. hahaha !

Cik Retiss said...

Mia..lame tak jenguk sini..hehe.. :)
gud luck ekzem..hehe..selase ni pon Cik retiss ekzem..wish me gud luck jugak eh.. :D

Juliet_iRa~" said...

jgn stress tau!nt apa pon xingat..:)

study smart!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

kena faham dulu br senang hafal..


gud luck mia :)

GincoMerahJambu said...

mia!! gud luck

akuamir said...

good the lcuk exam tuh,, nanti update,,hehe

chemay said...

all the best k dear?

*comel je katak tuhhhh
hehe

khaifaiz said...

kalu tiru mcm katak tu x tenggelam ker...

Liza Razak said...

good luck yer :)

Mia Adriana said...

@Liza Razak heee thanksss.

Mia Adriana said...

@khaifaiz : konpem tenggelam.

Mia Adriana said...

@Badrina Ibtisam : tulah. hmm ble lah nak relex2 niw.

~SaL IjOu~ said...

agak2 da stress sgt tu sila buat bunyi katak, "ong gedek2..ong gedek2"..hehe~

smoga Allah permudahkan segalanya~ =)

M Fizan said...

jom kita cuti kat hawaii.. haha.. subjek tu semua tak pernah dengar.. waahhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...